Pivovar new
Osviežte sa po prehliadke múzea alebo koncerte vašej obľúbenej kapely či príďte len tak po práci! Pivo varíme vlastné a ponúkame i selekciu fľašových pív


príďte i s rodinou
Súčasťou múzejného hostinca je terasa a priľahlá záhrada/park s detskými preliezkami. Na detské ihrisko môžete prísť od 9.00 do 22.00 a v sobotu od 17.00 do 22.00. Hostinec Múzejný pivovar vás privíta od utoroka do nedele od 17.00 do 22.00 hodiny. V ponuke nájdete Svetlý ležiak De Luxe 13°, Múzejnú Čiernu Trinástku 13°, La Trapp 15° a Polotmavý ležiak 12°.

Dajte na fajnšmekra a zastavte sa!
„Určitě se vyplatí si z centra Bratislavy udělat výlet do tohoto nádherného hostinského pivovaru … . Čeká vás útulné prostředí hospůdky jako z pohádky v areálu Muzea obchodu a pohodový personál. Na čepu měli dva své ležáky a k tomu dalši dvě pivka z plzeňského pivovaru Beer Factory. Místní Ležiak De Luxe 13° a Tmavý Ležiak 13° byly skvělé, bavilo mě na nich plné tělo s výraznou sladovou složkou a krémová pěna, takové mám nejradši. Jeden z nejlepších pivovarů na Slovensku, kvalita piv i atmosféra naprosto nezaměnitelná.“ Adam William, 19. 1. 2023
naše pivá varené priamo tu
V hostinci „Múzejný pivovar“ varí náš sládek „………….“ dva druhy pív. Múzejnú čiernu trinástku a Svetlý ležiak De Luxe trinástku. Obe pivá sú nefiltrované, nepasterizované spodne kvasené, jedno hustý tmavý ležiak, druhé svetlý ležiak plzenského typu, pripravených zo štyroch až piatich druhov najkvalitnejších moravských remeselných sladov. Jedno je tmavé silné pivo jantárovej až hnedej farby s karamelovou chuťou a stupňovitosťou až 13° EPM a druhé so svetlozlatou farbou, vyváženou chmeľovou chuťou a horkosťou. Tmavé sa varí jednormutovým, svetlé tradičným dvojrmutovým spôsobom vo varni a hlavné kvasenie prebieha v otvorených spilkách a zrenie v ležiackych tankoch.

pravidlá obsluhy
V hostinci „Múzejnom pivovare“ vás obslúžime pri stoloch v interiéri a na vonkajšej terase, nie pri výčapnom pulte! Kapacita zariadenia je cca 74 osôb a park ani záhrada nie sú súčasťou pohostinskej prevádzky. Je to z dôvodu našej snahy zachovať úroveň nášho hostinca a z dôvodu obmedzených výrobných možností hostinca.
